FRANKY'S SUPER SANDWICH

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 57 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Franky's Super Sandwich. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 15:54 De broodjes waren prima, de bezorging was echt veel te laat. In het bestelproces 12:45 aangegeven, in de bevestiging 13:05 bevestigd, opzich geen probleem als het er dan is om 13:05. Uiteindelijk zaten we om 13:55 te eten…bijna 2 uur na het bestellen
18 jan 2022 om 14:18 op tijd bezorgd en heerlijke broodjes
14 jan 2022 om 17:31 De bestelling kwam 50 min te laat, telefonisch niet te bereiken en bij het broodje gehaktbal zat (te veel) mosterd, wat niet aangegeven staat, wat erg jammer is en hierdoor niet opgegeten is. Carpaccio was goed.
12 jan 2022 om 14:28 Goed belegde broodjes voor niet veel geld. Smaakte erg lekker. Zeker een aanrader
9 dec 2021 om 14:32 Helaas was de bezorg tijd veel later dan de gekozen tijd. (ruim 1 uur 45 min) Het eten is verder wel lekker.
18 nov 2021 om 19:07 We hebben heerlijke broodjes gegeten en ook de tomatensoep smaakte prima. We gaan zeker vaker broodjes bestellen hier.
28 okt 2021 om 14:18 Gewenste bezorgtijd: 12:15 Bevestigde bezorgtijd: 12:45 Uiteindelijk kregen we om 13:20 onze (inmiddels koude) broodjes...
30 sep 2021 om 15:53 Waren een half uur te laat.
29 sep 2021 om 14:20 Lomp aan de telefoon, bezorging 60min te laat. Geen reactie geven
27 aug 2021 om 15:11 Deze ook weer… driewkwartier later dan de aangegeven tijd.. er wordt niet even gebeld om het aan te kondigen en excuses kunnen er ook niet van af… het is zo n kleine moeite en het voorkomt zoveel ergenis… laatste keer voor ons hierom
9 jul 2021 om 14:29 Je kunt op de site niet kiezen voor op welk brood je de 2/3 club wilt hebben. In de opmerkingen erbij gezet dat dit bruin brood zou moeten zijn. Toch op maisbrood ontvangen.
1 jun 2021 om 14:30 top eten en mooi op tijd